Alumna, Marta García.
Està restaurant aquesta calaixera i us volem ensenyar el seu procés, pas a pas, tal com anem treballant:
1-Treure tiradors.
2-Decapar-la(treure el vernís vell i dexar-la amb la fusta natural).
Ja tenim la calaixera decapada. La fusta és caoba i hem de fer l'acabat a muñequilla. Com podeu veure amb la foto, un dels calaixos ja l'hem començat a envernissar.
Està restaurant aquesta calaixera i us volem ensenyar el seu procés, pas a pas, tal com anem treballant:
1-Treure tiradors.
2-Decapar-la(treure el vernís vell i dexar-la amb la fusta natural).
Ja tenim la calaixera decapada. La fusta és caoba i hem de fer l'acabat a muñequilla. Com podeu veure amb la foto, un dels calaixos ja l'hem començat a envernissar.
1 comentario:
M'agrada molt la idea de fer aquest blog, penso que és molt interessant i a la vegada dóna una idea de la feina que es fa. Continueu endavant.
Marta Garcia
Publicar un comentario